Nie tylko ilość i jakość tego, co ląduje na naszym talerzu na śniadanie, obiad czy kolacje ma znaczenie. Na naszą wagę wpływa również sposób jedzenia i czas, jaki spędzamy przy stole
Możesz zapomnieć o liczeniu kalorii, patrz tylko, jaki kolor ma to, co jesz. Siła barw pomoże ci schudnąć.
Zastanawiasz się co podać na wigilijny stół? Czym zaskoczyć gości? A co powiesz, by w tym roku zamiast karpia podać sushi?
Przeciętny Polak podczas zimy przybiera na wadze około 2 kg. Nic więc dziwnego, że na wiosnę chcemy wrócić do formy i wyglądać atrakcyjnie. Co w związku z tym zmienić w codziennym menu, jakich produktów unikać i dlaczego w pierwszym okresie
100 g ryżu parabolicznego, 2 garście groszku świeżego lub mrożonego, papryka świeża czerwona, 3 łyżki kukurydzy konserwowej, 1 puszka tuńczyka w kawałkach sosie własnym (130 g), czosnek. jogurt naturalny, pieprz do smaku
Składniki: 25 dag płatków owsianych górskich ekstra (pół opakowania), 2 łyżki mąki, 20 dag mieszanki ulubionych bakalii (rodzynek, żurawiny, posiekanych śliwek lub moreli), 10 dag posiekanych orzechów (do wyboru: laskowych, wło
Choć Natasza Urbańska zawsze lubiła miasto, a w wielkomiejskim świecie czuje się jak ryba w wodzie, prywatnie kocha wieś, spokój oraz dba o zdrowy styl życia nie tylko na parkiecie
Ursula Summ w swoim poradniku "Jeść i być szczupłym" wyjaśnia jak się odżywiac aby schudnąć a potem utrzymać odpowiednią wagę.
Dieta ta nie tylko działa na organizm oczyszczająco i odchudzająco, wzmacnia również odporność i ogólnie kondycję fizyczną
To oryginalna książka kucharska dla dzieci, która zachęca do aktywnego stylu życia i zdrowego odżywiania
Gdy myślimy o zdrowym odżywianiu zaraz nasuwają nam się skojarzenia: warzywa, owoce, pełne ziarno. To prawda, jednak te ogólne określenia niewiele mówią osobom, które nie interesują się zdrowym odżywianiem