Traktowane jest często jako mało znaczący dodatek do potraw czy zielona ozdoba talerza. Tymczasem jadana regularnie, zarówno w formie korzenia, jak i natki, może wzbogacić dietę w cenne składniki odżywcze i wpłynąć na poprawę zdrowia
Traktowane jest często jako mało znaczący dodatek do potraw czy zielona ozdoba talerza. Tymczasem jadana regularnie, zarówno w formie korzenia, jak i natki, może wzbogacić dietę w cenne składniki odżywcze i wpłynąć na poprawę zdrowia
Wszystkie warzywa są bogate w witaminy i minerały, ale natka pietruszki jest wyjątkowo zdrowa. Jedz ją codziennie, a unikniesz wielu niechcianych dolegliwości. Warto włączyć ją też do jesiennej diety, by wzmocnić odporność i uniknąć sezonowych przez
Zielone dary natury są najlepsze i najzdrowsze konsumowane na surowo. Czemu są tak cenne i powinny znaleźć się w diecie każdego z nas?