Coraz wyższe temperatury, śpiew ptaków za oknem, zieleń traw… To może oznaczać tylko jedno. Ciepła wiosna zbliża się do nas wielkimi krokami, a razem z nią zbliża się sezon grillowy. Czy potrawy z grilla są zdrowe? Czy można zrobić coś, co s
Składniki: 2 szklanki puree z dyni, papryka czerwona, 2 marchewki, 2 pietruszki, mały seler, 2 cebule, mała porcja rosołowa 2 kromki pełnoziarnistego chleba, filet z kurczaka, przyprawy, 2 łyżki oleju
Młodsza siostra Agnieszki Radwańskiej coraz lepiej radzi sobie na korcie, ale gorzej w kuchni. Jednym z noworocznych postanowień Uli jest nauka gotowania, a zwłaszcza zdrowych posiłków z ryb i owoców morza
Lato dla wielu ma smak sezonowych owoców i warzyw. Jedzone na surowo są pyszne, jednak dopiero po ich zmieszaniu są ucztą dla podniebienia