Każda prawdziwa gospodyni ma swoje tajemne sposoby na wyczarowanie dań. Magia gotowania tkwi właśnie w przyprawach. A czym właściwie są przyprawy, jakie mają właściwości, jak je stosować?
Jedzmy więcej warzyw strączkowych, a zwłaszcza fasolę. Nie tylko dlatego, że ma wiele cennych składników – jak wynika z badań amerykańskich naukowców osoby, których menu bogate jest w to warzywo, ważą mniej
* 100g ryżu Arborio * 3 łyżki masła * 1/4 cebuli, pokrojonej w kosteczkę * 400 ml wrzącego bulionu warzywnego lub drobiowego * 1/2 filiżanki zielonego groszku (świeżego lub mrożonego) * 3 łyżki tartego parmezanu
Kiedy nadchodzi jesień, krajobraz zmienia się w fascynujący obraz złota. Jednak nie wszyscy dostrzegają jego piękno, a szkoda. Na szczęście dzięki właściwej diecie znów możesz poczuć radość
Ułóż taki jadłospis, który zapewni ci dobre samopoczucie i odporność na zmieniające się warunki atmosferyczne.
Uprawiano go już w starożytnym Egipcie, Rzymie i Grecji. Jego nazwa nawiązuje do łacińskich słów ros maris, co oznacza morska róża. Uznawany jest za symbol wierności i pamięci
Niniejsza książka zawiera zestaw ćwiczeń opracowanych przez Benitę Cantieni, przeznaczonych dla osób, które są niezadowolone ze swoich kształtów i chcą poprawić to, co pominęła natura, a także dla wszystkich tych, którzy cierpi
Odchudzamy się by, się podobać i wyglądać szczuplej, tymczasem, przyrost wagi zaburza nie tylko nasze poczucie estetyki. Każdy dodatkowy kilogram dla naszego organizmu i zdrowia to spory bagaż, często nie do udźwignięcia
Czarny kolor wyszczupla, a falbany pogrubiają. Sprawdź, w co się ubrać, by odchudzić figurę! Efekt gwarantowany