Zrzucanie zbędnych kilogramów zajęło Ci sporo czasu i wysiłku. Kosztem w batalii o ładniejszą sylwetkę były godziny spędzone na siłowni, wyrzeczenia kulinarne i wreszcie się udało. Patrząc w lustro stwierdzasz – jestem z siebie zadowolona. Je
Nie od dziś wiadomo, że motywacja do odchudza wzrasta wraz ze wsparciem jakie okazują nam bliscy. Podobnie jak gotowanie, które jest dużo przyjemniejsze, gdy gotuje się dla innych. Wniosek?
Na pewno niejedna osoba witając Nowy Rok obieca sobie, że w końcu schudnie, będzie lepiej się odżywiać i regularnie ćwiczyć. Możesz być jedną z tych osób? – Jeśli tak, to nie czekaj do Nowego Roku, tylko zacznij od dziś
Autorką tej diety jest niemiecka badaczka dr Johanna Budwig. Po wielu latach prac nad kwasami tłuszczowymi omega-3 oraz olejem lnianym, Budwig pokusiła się o stworzenie założeń dietetycznych programu nazwanego jej imieniem i nazwiskiem
Żywność modyfikowana genetycznie to temat, który wzbudza coraz więcej kontrowersji. Bardzo wielu ludzi jest zdania, że wprowadzenie takiej żywności do naszego jadłospisu nie ma etycznego usprawiedliwienia. Jednak wkrótce możemy nie wiedzieć,
Dieta proteinowa została uznana za najpopularniejszą przez użytkowników portalu FIT.pl. Przedstawiamy główne założenia diety doktora Pierra Dukana
Fenkuł to w Polsce roślina stosunkowo mało znana. Jednak ze względu na wszechstronne zastosowanie warto to warzywo poznać i polubić
Ludzie zaczynają zajmować się kulturystyką z wielu różnych powodów. Ten najbardziej widoczny to - żeby wyglądać lepiej.